verslagen 2018

 

 

 

Zaterdag 8 september had ik weer de 7e en enerlaatste race van het seizoen in Emmen. Het was gelukkig droog en de baan lag er mooi bij.

Race 1
Ik mocht van de 15e plek starten. Dit was wel een gunstige plek omdat dit aan de binnen kant was. Toch was mijn start slecht en kwam ik 17 te liggen. al na een paar rondjes had ik de twee voor weer in gehaald en was ik weer 15e. Maar ik kreeg het gat niet gedicht naar de 14e plek. Maar omdat er best veel mensen vielen. Werd ik toch nog 10. Dit was mijn eerste top tien klassering dit jaar.

Race 2
De tweede race mocht ik weer als 15e starten. En dus weer aan de binnen kant. Deze keer was ik beter weg en lag ik 12e. Ik kon goed mee komen met de groep. Maar halverwege de race werd ik toch gepasseerd door 3 man. Uiteindelijk kwam ik als 15e over de finish. Ik was niet tevreden, maar ik had wel snelle tijden kunnen rijden.

De volgende en de laatste race is 22 september in Berghem.

———————————————-

 

Zaterdag 22 september had ik mijn laatste race van het nk.
Deze werd verreden op het kart circuit in Berghem.

Tijdens de vrijen training was de baan nog op bepaalde punten nat. En had je weinig grip. Gelukkig was het tijdens de eerste kwalificatie droog.

De eerste kwalificatie had ik veel vertrouwen en veel grip. Ik kon een ronden achter een snelle coureur aan waardoor ik een 9e tijd had.

In de tweede en laatste kwalificatie had ik mijn tijd nog verbetert in opzichte van de eerste kwalificatie. Toch had ik een 10e tijd en moest ik ook als 10e starten.

Maar helaas ging het vlak voor de eerste race regen. En was de baan spek glad. Gelukkig bleef ik wel zitten en kwam ik nog als 11 over de finish.

De tweede race was het nog steeds glad en nat. Maar door rustig te rijden toch nog 12e geworden.

Iedereen super bedankt voor dit gezellig en mooi race weekend!!!

Ik kijk terug op een zeer gezellig en leuk race jaar. Ik heb heel veel geleerd en genoten. Ik hoop volgend jaar weer te kunnen deelnemen aan dit zelfde kampioenschap.

Ik wil al mijn sponsoren super bedanken voor het mogelijk maken van dit race seizoen
!!!

——————————————————-

 

Zaterdag 9 juni had ik me 4de race op Assen.
We reden nu een andere Lay-out dan normaal. Deze lay-out vond ik wel leuk en ik had een best goed gevoel er bij. Ik reed ook voor het eerst in me nieuwe pak. Een super fijn Alpinestar pak. Mede mogelijk gemaakt door Termaat motoren. Super bedankt hier voor!!!

De eerste vrije training was wel even wennen. Doordat ik mijn nieuwe pak had kon ik veel makkelijker en fijner langs de motor hangen. En de baan was ook even kijken, Met sommige rem punten en versnellingen.
Maar gelukkig hadden we weer goede coaching van Joey Litjens

De eerste kwalificatie heb ik de hele tijd samen gereden met me maatje Sven Doornenbal Ik reed eerst de hele tijd voor op. Maar een paar rondjes voor het einden kwam Sven mij voor bij en toen hebben we bijden een nog snellere tijd neer gezet.

De tweede kwalificatie reed ik weer samen met Sven. Na een paar keer afwisselen van posities met elkaar. Reed Sven voor op en ik er achter tot dat ik bijna viel. En toen durfde ik even niet meer to pushen.

De eerste race hadden we al naar een paar ronden een rode vlag van wegen een val partij. Na de herstart zat ik er maar slecht bij. Er zat iemand voor mij. Maar ik was sneller dan hem maar ik kwam hem maar niet voorbij. Hier door reed een groepje weg waar dat ik heel graag bij had willen zitten. Ik baalde er van dat ik niet met hun mee kon. Maar doordat er best wat mensen waren gevallen was ik toch nog 13e

De tweede race had ik al meteen een goede start. En ik zat er lekker bij. Maar na een paar ronden viel iemand vlak voor mij in een hele snelle bocht. En lag zijn motor midden op de baan. Maar doordat dit zo snel echt elkaar gebeurde klapte ik vol op zijn motor. Maar gek genoeg viel ik niet en kon ik gewoon door rijden. Maar door die val partij kregen we weer een rode vlag.
Na de herstart zat ik er ook weer goed bij. Er zat een groepje voor we. Het zelfde groepje dan waar ik heel graag in de in de eerste race bij had gezeten. Maar toen niet lukte. Nu zat ik er wel bij. Maar de eerste paar rondjes zakte ik steeds verder af. Doordat ik niet zoon goede concentratie had. Maar het laatste gedeelte van de race ging het weer steeds beter. En reed ik zelfs terug naar dit groepje. Maar jammer genoeg was dit te laat. Om nog mensen in te halen. Toch was ik best tevreden met een 14 plaats.

Ik wil mijn sponsors super bedanken. En pascal van Kempen voor het rijden naar Assen en helpen.
De volgende wedstrijd is in. Berghem 28 juli

—————————————————

 

Zaterdag 12 mei hebben we de 2e wedstrijd gehad van het seizoen, in Veldhoven.

Vrijdag 11 mei ben ik samen met Damon van der Wielen gegaan, en heb de hele dag getraind en veel af kunnen stellen aan de motor.

Zaterdag 12 mei.
Heb ik in de kwalificatie nog niet iets van mijn snelste tijd af kunnen rijden. Die ik vrijdag had neer gezet. Daar was ik best tevreden over, maar ik had toch maar de 19e startplaats. Dat viel mijn best wel tegen.

De eerste race had ik een slechte start, waar door ik achter een groepje zat. Maar ik merkte dat ik best wel wat sneller was dan de jongens voor mij. Uit eindelijk maakte Koen Lichtenberg een foutje waar door ik hem kon in halen en ik midden in het groepje zat. Maar ik merkte dat ik nog steeds wat sneller was dan de jongens voor mij, ik kon hem maar niet passeren. Uiteindelijk gingen we de derde bocht in. Maar ik ging in 1 keer veel harder de bocht in als de coureur voor mij. Waardoor ik eigelijk niet meer zo veel kon, en ik op zijn achterband reed. Hierdoor ging mijn voorkant in een keer weg en viel ik.
Maar omdat Koen nog achter mij zat viel hij op mijn. Ik merkte al snel dat ik last had van mijn pols. Uiteindelijk bleek er niks speciaals aan mijn pols en mocht ik de 2e race ook nog rijden

Mijn motor had ook nog wat schade. Maar Gelukkig stonden er een paar super goede jongens klaar (Marco Wijnen en Damon) die mijn motor heel snel weer klaar hadden voor race2.

Met race 2 had ik gelukkig een best goede start. Maar ik kon me steeds minder concentreren en maakt steeds fouten. Daardoor ging mijn snelheid omlaag. En kwam ik steeds verder achter op te liggen.

Ik baalde behoorlijk van dit resultaat. En hoop dat het de volgenden keer beter gaat in Staphorst.

Al mijn sponsors super bedankt.

En Damon van der Wiel ook super bedankt voor het rijden naar Veldhoven met de caravan, helpen met afstellen & sleutelen en voor de gezelligheid

——————————————————

Zaterdag 14 Maart eerste wedstrijd van het seizoen gehad.

Het was een beetje koud maar wel droog.

De vrije training

Ging niet zo lekker ik zat niet fijn op de motor en had ook niet echt snelheid er in zitten. De motor was verder wel helemaal goed en had best wel goede grip

Kwalificatie 1

De eerste kwalificatie had ik al veel meer vertrouwen en gevoel op de motor. Maar ik zat jammer genoeg de hele tijd achter een andere jongen die net wat minder snel was. Maar ik kon hem maar niet in halen waar door ik ook niet hard door kon rijden. Uit eindelijk was hij weg en kon ik nog even proberen te knallen. Daarna kon ik een tijd van 1:01.3 rijden dit was goed genoeg voor een 16 plaats. hier was ik niet ontevreden over, want mijn snelste tijd op deze motor in Assen was een 1:02. Maar toch dacht ik zelf dat er veel meer in zat.

Kwalificatie 2

De tweede kwalificatie had ik wel lekker door kunnen rijden. Het gevoel was goed de motor was goed en zat er lekker op. Uit eindelijk maar een tijd van 1:01.3 waardoor ik 18 pas mocht starten. hier was ik totaal niet tevreden over en baalde er best wel van.

Voor race 1 heb ik er nog een zachte band op gelegd in de hoop dat ik meer vertrouwen en snellere tijden kon rijden.

Race 1

De eerste wedstrijd was best kloten. Aan gezien ik net een nieuwe achter band er op had liggen had ik helemaal geen vertrouwen, omdat de band nog best glad was in verband met dat hij nieuw was. Daar door was me start ook heel slecht waar door ik de eerste ronde laatste lag. Uiteindelijk kreeg ik steeds meer vertrouwen er in en kon ik nog twee mensen in halen en doordat er nog 2 waren gevallen was ik toch nog 16.

Race 2

Race 2 ging echt veel lekker. ik zat aan gesloten bij een mooi groepje en kon lekker mee komen. Daarna ging het groepje steeds iets verder uit elkaar maar in kon uit eindelijk 2 of 3 mensen ik halen. En probeerden het gat dicht te rijden met de ene voor me. Totdat ik in een keer in een linker bocht viel. En voordat ik weer op de motor zat had ik weer een achterstand van een ronden.

Uiteindelijk toch nog wel

———————————————————-

Zaterdag 7 april wezen trainen in Veldhoven. Het was een vrij nieuwe baan voor mij omdat ik hier alleen een keertje met de minibike had gereden 2/3 jaar geleden. En er lag ook nog  nieuw asfalt op. Ondanks dat had ik toch een best lekker ritme. Op het midden van de dag had ik samen met pascal mijn voor poten door gestoken. Eerst un paar mm maar ik had niet meer zoon vertrouwen in de achterkant van de motor omdat ik hem steeds voelde glijden. Dus hadden we de voorpoten iets terug gezet. Nu had ik veel meer vertrouwen in de voor en achter kant van de motor. Uiteindelijk nog 2 sessie heeeel veel getest met de achterrem. Ik gebruikte de achterrem in die twee sessie in elke bocht waar door de snelheid niet hoog lag, maar ik wel heel veel gevoel en vertrouwen in de achterrem kreeg. Daarna de laatste sessie alleen de achterrem gebruikt op punten waar ik hem echt nodig heb en zo ging mijn snelheid heel snel veel hoger liggen en voelde de motor veel lekkerder en beter aan.

Uiteindelijk heb ik dus mijn motor nog beter en fijner af kunnen stellen. en veel geleerd en getest met de achterrem.

Pascal v Kempen super bedankt voor het rijden en het mee afstellen van de motor.

En al mijn sponsors bedankt ????

————————————————————

Afgelopen zaterdag 31 maart heb ik nog een voorjaarstraining gehad is Assen. De eerste twee sessie waren op het grote circuit. Ik vond het wel een leuke ervaring maar na een tijdje ook wel weer saai worden, omdat je heel lang op een recht stuk zit.

Daarna hadden we nog 4 sessie op de junior track. Hier heb ik lekker kunnen knallen en veel geleerd en geprobeerd op de motor. Daar door reed ik ook 3,2 sec van mijn snelste tijd van vorige week af. Hier was ik best te vrede mee.

14 april heb ik de eerste wedstrijd in Assen op de junior track

Dennis V Santen super bedankt voor het chaufferen en het helpen????. En al mijn sponsors bedankt

—————————————————————-

Zaterdag 28 Juli had ik mijn 5e wedstrijd in berghem.
Het circuit lag er mooi bij en ik had goed grip.

Ik had maar een 17 tijd neer gezet in de kwalificatie hier baalde ik behoorlijk van. Maar omdat 2 jongens gediskwalificeerd waren mocht ik van de 15 plaats starten.

Race 1 had ik een goede start. Waar door ik 12 weg was. Maar na een paar ronden werd ik gepasseerd door twee jongens. Maar door dat er twee jongens vielen voor mij steeg ik weer naar plaats 12 en in de laatste ronden kon ik de 11e nog uit remmen. Waardoor ik zelf een 11e plaats behaalde. Ik was hier heel blij en tevreden mee.

Race 2 had ik een slechte start.  Waardoor een paar jongens mij inhaalden. Maar gelukkig kon ik hun al snel terug pakken. En proberen achter de rest aan te gaan. Dit ging in de beging fase redelijk maar ik raakte steeds meer op achterstand vanwege de vermoeidheid.

Ik heb een hele leuke en gezellige dag gehad in berghem. Iedereen bedankt voor het helpen en de gezelligheid. Avu Foto heel erg bedankt voor de mooie foto’s.

De volgende wedstrijd word gereden in assen met de gamma racing day’s 18&19 augustus

 

———————————————————————————

Afgelopen zaterdag 31 maart heb ik nog een voorjaarstraining gehad is Assen.
De eerste twee sessie waren op het grote circuit.
Ik vond het wel een leuke ervaring maar na een tijdje ook wel weer saai worden, omdat je heel lang op een recht stuk zit.

Daarna hadden we nog 4 sessie op de junior track.
Hier heb ik lekker kunnen knallen en veel geleerd en geprobeerd op de motor.
Daar door reed ik ook 3,2 sec van mijn snelste tijd van vorige week af. Hier was ik best te vrede mee.

14 april heb ik de eerste wedstrijd in Assen op de junior track

Dennis V Santen super bedankt voor het chaufferen en het helpen????.
En al mijn sponsors bedankt


 

24 maart de eerste voorjaarstraining gehad van 2018 is Assen.

Eerste vrije training

Ze hadden de baan op sommigen stuken verbreed maar daar door was de baan vol met zand komen te liggen. Dus ik had de eerste sessie helemaal geen vertrouwen en reed heel rustig aan.

Tweede vrije training

De tweede sessie lag er gelukkig al veel minder zand op de baan. Daardoor kon ik wat meer vertrouwen op bouwen en meer snelheid. Ik had nog niet het vertrouwen om achter iemand snel aan te gaan, maar kon wel lekker me eigen rondjes rijden.

Derde vrije training

De derde sessie durfde ik al wat meer te pushen en had een wat hogere bochten snelheid. Hier door kon ik een tijd neer zetten van 1.4min. Hier mee was ik niet heel ontevreden maar ik vond zelf dat het nog wel stukken beter kon.

Vierde vrije training

De vierde vrije training wou ik nog even proberen om flink te pushen. Hier door kon ik een tijd neer zetten van 1.29.
Ik was hier best tevreden over maar vond toch dat ik stukken sneller zou kunnen.
Jammer genoeg was de dag toen al voorbij en kon ik niet nog een keer proberen

Toch ben ik best tevreden over deze dag want hebt toch weer wat meters kunnen maken. En het was weer gezellig. De volgende voorjaarstraining is 31 maart weer in Assen

Ik wil graag al mijn sponsors bedanken en Adje van lokven voor het rijden

43663C7A-1532-4E2F-8C83-5C2B808AC2FB FAA5BF38-2520-4720-A2B8-9FF002B388F1


 

13 t/m 16 februari wezen trainen in spanje.
dit was echt geweldig, super veel geleerd en heel veel meter gemaakt op de nieuwe motor.
het gevoel was kei lekker op de motor.
goede grip en veel vertrouwen.
de snelheid kwam er ook steeds meer in.
ik kon nog niet mee met de kopgroep, maar dat komt hopelijk nog wel.
nu weer de motor klaar maken en dan hopelijk 4 maart gaan trainen in spa Francorchamps

iedereen super bedankt voor het helpen en het mogelijk maken van dit allemaal.
mvg Lin

IMG_2459_preview                        IMG_2645_preview


 

Af gelopen week druk bezig geweest met de motor race klaar maken voor 2018. samen met Neeltje Janssen , Richard Janssen en John van JJ Suspension
??????

7A8DCC7B-7D71-454E-BD89-F0449ADB15FD   F35DEDAF-B6C2-4B6A-9144-67C51CBF5292

 


 

 3722B4AE-5041-4385-9A21-A91667D14F66 F15C53B2-5D91-49EF-A6FB-8A3470372E10  F0E7F586-5439-4341-91FC-86CF74754B61

Vandaag (29-12-17) de motor op gehaald samen met Sven doorenbal.

Rovato Techniek.

Peter Timmerman.

HDM Montage

SUPERRR bedankt voor het sponsoren van de motor